256 VISITAS TOTALES // 31 VISITAS PARCIALES (12/1/2.022) 317
ELABORACIÓN DE CONTENIDOS NUTRINACIONALES DE LOS ALIMENTOS (8)
http://rsarlef.blogspot.com.es/2013/10/965-elaboracion-de-contenidos.html (965) (11/10/2.013)
ELABORACIÓN DE CONTENIDOS NUTRINACIONALES DE LOS ALIMENTOS (1)
http://rsarlef.blogspot.com.es/2013/07/853-propuesta-de-elaboracion-de-una.html (853) (11/10/2.013)
---------------------------------------------------------------------------
http://vimeo.com/27380636
---------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
SINGULARS, JULIOL DEL 2.013
Franco Berrino: menjar bé per viure millor
---------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
Publicado el 17/10/2012
El doctor Berrino ens diu que la recomanació de l'OMS és que només un 8% de les calories que ingerim siguin proteïnes, i en la nostra societat en mengem el doble de les que es necessiten.
També ens explica per què hem de reduir el consum de carn vermella: és molt rica en ferro, un tipus de ferro que és molt oxidant i que afavoreix la formació de substàncies cancerígenes a l'intestí.
- Subido a este post el 11/7/2.013
Reina García Closas, médica nutricionista
---------------------------------------------------------------------------
http://rsarlef.blogspot.com.es/2014/01/1059-elaboracion-de-una-tabla-de.html (1.059) (29/1/2.014)
CLICA AQUÍ ABAJO PARA EL CONTAJE :
http://salvamentoterracontajedevisitas.blogspot.com.es/2013/07/352-propuesta-de-elaboracion-sobre.html
No hay comentarios:
Publicar un comentario